0 Sermaye ile Kendi Tişört Markanı Nasıl Kurabilirsin?

Tişörtler sadece gardrobunun vazgeçilmez parçaları değil değil; aynı zamanda kişiliğini, ilgi alanlarını ve zevkini en iyi yansıtan giyisilerdir.
Bu nedenle son dönemlerde kişiselleştirilmiş/özel tasarım tişört markası kurmak birçok kişi için cazip hale gelmeye başladı. Fakat çoğu kişi bu süreçte toptan üretim riskine girmek konusunda haklı çekinceler yaşıyor.

Yüksek Adetli Üretime Gerek Yok!

Kendi tişört markanı kurmaya karar verdiğin zaman; karşına kalıp çıkarmak isteyen ve en az 1.000 adet tişört satın alırsan kendi markanı kaliteli bir materyal ile yaratabileceğini söyleyen onlarca firma çıkacaktır.
Üstelik tasarım ve renk yelpazenin de oldukça daralacağını söyleyebiliriz.

Daha az adetli tişört baskısı yapan firmalar ise ürünlerin nefes almasını engelleyen, düşük kaliteli baskı yöntemlerini kullanan promosyon tipi üreticiler olacaktır.

Fakat gelişen baskı teknolojileri artık tişörtlerin satıldıkça üretilmesine(print on demand) olanak verecek hızda! Üstelik kaliteden ve tasarımlarından ödün vermen de gerekmiyor.

Triber Nasıl Çalışır?

Triber, sadece satılan ürünler üzerinden gelir elde etme sistemiyle çalışan bir platformdur. Ürünün temel(üretim) fiyatının üzerinde olmak koşuluyla, elde etmek istediğin kâr ı kendin belirlersin. Triber ise tüm bu operasyonel süreci yönetmek için satılan ürün üzerinden %10 komisyon alır. Satılmayan ürünler üretilmediği için de kimse zarara uğramaz!
Triber, satılmayan hiçbir ürünü basmadığı için kendi tişört markanı oluşturman %100 ücretsiz ve risksizdir. Artık hayalindeki tişört markasını kurmak için hiçbir engelin kalmadı.

Bugün sıfır sermaye ile kendi tişört markanı yaratabilmek için tek yapman gereken Triber da mağaza oluşturarak onaylanmasını beklemek. Mağazanın onaylanmasının ardından, kendi tasarımlarını yükleyebilir ya da Triber ın ürün tasarlama panelinde bulunan araçları kullanarak yeni bir tişört tasarlayabilirsin.